Overslaan naar content

Junior Inkoper

ApeldoornBproCare

Functieomschrijving

Junior Inkoper

Apeldoorn 32-40 uur

Inkoper, dat betekent ervoor zorgen dat de juiste materialen, tegen de juiste prijs en kwaliteit op het juiste moment bij ons op de plank liggen. Dat is waar jij energie van krijgt. Zie jij jezelf in deze functie?


Wij ondersteunen zorgprocessen. Hoe? We zorgen ervoor dat door middel van technologie de juiste zorgvraag bij de juiste zorgmedewerker terecht komt. Zodat er effectiever én meer mensgericht gewerkt kan worden. Het is onze missie om de communicatie in de zorg zo optimaal en menselijk mogelijk te laten plaatsvinden. Geen eenzijdige alarmeringen, maar een specifieke zorgoproep (visueel in beeld) en de mogelijkheid tot interactie tussen bewoner en zorgmedewerker. Zodat het zorgproces weer draait om waar het écht om gaat: contact met elkaar.


Aan de slag als Junior Inkoper

Wat doe je dan als Inkoper? Het is jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat de producten die we nodig hebben op tijd en tegen de beste prijs geleverd worden. Je staat daarom nauw in contact met leveranciers en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Daarnaast maak je inzichtelijk hoe de leveranciers performen en zorg je voor een correcte naleving van de prestaties van de leveranciers op tactisch en strategisch niveau. Je bent pas tevreden als de planning en de inkoop tot in de puntjes is geregeld en alles op rolletjes loopt. Je signaleert problemen tijdig en handelt en lost problemen op waar nodig. Tot jouw dagelijkse takenpakket behoren:


  • Inkooprelaties opbouwen en onderhouden.
  • Onderzoek doen naar mogelijkheden voor kostenbesparingsmogelijkheden, innovaties en het optimaliseren van de voorwaarden.
  • Het up to date houden van het orderportfolio.
  • Je gaat op zoek naar de beste, meest betrouwbare en duurzame bedrijfsoplossingen bij leveranciers.

Vereisten

Wat neem je mee?

Een inkoper beschikt over minimaal MBO werk en denkniveau en heeft affiniteit met de IT-sector. Vanzelfsprekend ben je communicatief vaardig, beschikt over een proactieve houding en kunt goed samenwerken. Ervaring in deze functie is geen vereiste. Je komt te werken met een collega die al jaren in het vak zit en jou alles leert wat je nodig hebt om een goede inkoper te worden. Heb je ervaring opgedaan als inkoper dan zien we natuurlijk graag je sollicitatie tegemoet. Ook als je ervaring hebt opgedaan binnen een ander vakgebied, komen we graag met je in contact!


What’s in it for me?

Het begint met een marktconform salaris, leaseauto, 24 vakantiedagen met de optie om dagen bij te kopen en de nieuwste hulpmiddelen om je werk goed te kunnen uitvoeren. Aangevuld met uitstekende voorwaarden zoals een pensioenregeling waarvan 2/3e van de premie voor rekening wordt genomen door BproCare. Daarnaast hebben we uitstekende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden gericht op vakmanschap en vooruitgang. En regelmatig hebben we gezellige borrels, gezamenlijke lunch en diverse uitjes of uitdagingen met het team.


Nog even over ons

Eén van de belangrijkste krachten van BproCare is dat we ons werk met plezier en passie uitvoeren. We houden van openheid en maken het graag persoonlijk. Met 33 enthousiaste medewerkers vormen we een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat. Onze klanten merken dat elke dag en complimenteren ons met regelmaat over de positieve uitstraling van onze collega’s. Werken bij BproCare gaat dus verder dan alleen een baan.

Apeldoorn
BproCare

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar