Overslaan naar content

Service coördinator

ZoetermeerZetacom

Functieomschrijving

Zoetermeer | 32-40 uur


Service Coördinator, dat betekent het ontzorgen van onze supportdesk, administratief ondersteunen, plannen, coördineren en processen bewaken. Dat moet je kunnen. En dat moet je willen. Maar als je kiest voor Zetacom dan maken we er gegarandeerd iets leuks van!


Bij Zetacom delen we alles. Kennis, ervering uitdagingen én successen. En onze support desk deelt graag hun administratieve uitdagingen met jou als Service Coördinator. Ook onze klanten weten je te vinden als contactpersoon rondom allerhande vragen en openstaande tickets. Laat maar komen! Jij bent de verbindende schakel tussensupport en de klant. Klant blij, jij blij en wij blij.


Aan de slag als Service Coördinator


Als Service Coördinator maak je deel uit van het Service en Beheer team en speel je een belangrijke rol bij het coördineren van de tickets. Nadat het ticket is ingeschoten controleer je het ticket en pas je het ticket aan waar nodig. Je coacht waar nodig en stuurt bij. Daaropvolgend zet je het ticket door naar de juiste specialisten Ook bewaak je de looptijden van de tickets en zorg je ervoor dat alle partijen juist en tijdig geïnformeerd worden. Duurt het iets langer om een ticket op te lossen? Dan zorg jij ervoor dat de klant een seintje krijgt. Je zorgt ervoor dat alles soepel en efficiënt verloopt.


Vereisten

Wat neem je mee?

Als Service Coördinator ben je vanzelfsprekend iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo weet jij precies hoe je de klant per telefoon en via mail te woord moet staan, ook als je geen goed nieuws hebt. Door jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen krijg je zaken voor elkaar. Daarnaast beschik je over een mbo-diploma en breng je ongeveer twee jaar ervaring mee in een vergelijkbare functie.


What’s in it for me?

Een concurrerend salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring. Verder krijg je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarbij krijg je een collectieve pensioenregeling en 24 vrije dagen. Niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen. Zeker zo belangrijk zijn kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus.


Nog even over ons

Zetacom is dé ICT-specialist en system integrator voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Wij helpen organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren. Dit door slimme technologie in te zetten. We zoeken altijd naar de beste oplossing en zo realiseren we slimme ICT-oplossingen voor de vraagstukken van morgen.


Je komt te werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Je werkt in een klein team professionals waarbij jij de verbindende factor bent. Je krijgt gemakkelijk collega’s met je mee. Iedereen heeft zo zijn eigen krachten en weet deze ook in te zetten.


Dit zeggen onze medewerkers erover: leuke collega’s en fijne teams. Veel vrijheid. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. En: borrels, bitterballen en feestjes. Op kantoor of op vette locaties. Werken bij Zetacom gaat dus verder dan alleen een baan. De sfeer zit er lekker in en de meesten van ons kunnen dat wel waarderen.

Zoetermeer
Zetacom

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar