Overslaan naar content

Support Engineer Networking

ZoetermeerZetacom

Functieomschrijving

Support Engineer Networking

Zoetermeer | 32-40 uur

Support Engineer kan je overal worden. Maar als je kiest voor Zetacom, weet je zeker dat je het leuk gaat hebben. En dat is naast een prima salaris en doorgroeimogelijkheden toch wel lekker. Want wat je dag in dag uit doet, daar moet je wel plezier in hebben, vinden wij.


Bij Zetacom delen we alles. Kennis, ervaring, problemen én successen. En onze klanten delen vooral hun vragen en problemen met jou als Support Engineer Networking. Jij bent hun aanspreekpunt, je luistert, komt met slimme vragen en stelt ze gerust. En al snel kun je op veel vragen zelf het antwoord geven. Voor de rest schakel je met collega’s, zodat zij voor een oplossing zorgen. Klant blij, jij blij en wij blij!


Aan de slag als Support Engineer Networking


Wat doe je dan als Support Engineer? Elke dag krijg je vragen van klanten. Heel veel vragen! No worries, er staat nog een heel team achter je om te helpen. Je analyseert binnenkomende netwerk incidenten en gaat opzoek naar de juiste oplossing. Je kunt hierbij putten uit de kennis vanuit onze systemen, of bij je collega’s. Daarnaast ga je aan de slag met changes en andere beheervragen die vanuit de klant komen en kijkt proactief of er andere acties nodig zijn. Ook zorg je ervoor dat de klant op de hoogte blijft van de voortgang. En het leuke is: iedere vraag is die je krijgt is anders en je leert ervan. In no time weet je de oplossing voor veel problemen. En met de dag word je slimmer en waardevoller. Voor onze klanten én voor ons!

Vereisten

Wat neem je mee?

Als Support Engineer beschik je over hbo werk en denkniveau. Je bent zelfstandig en gestructureerd en hebt al ervaring opgedaan op een servicedesk. Daarnaast weet jij alles over netwerken. Heb je al een certificeringen binnen het vakgebied? Dan is dat mooi meegenomen. Beschik je niet over certificeringen? Dan krijg je bij ons de kans om deze te behalen.


Naast het bovengenoemde ben je sociaal, leergierig en past je gemakkelijk aan. Ook kan je goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en vind je het leuk om in contact te staan met de klant en deze te helpen.


What’s in it for me?


Een concurrerend salaris, gebaseerd op je kennis en ervaring. Verder krijg je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Daarbij krijg je een collectieve pensioenregeling en 24 vrije dagen. Niet genoeg? Dan heb je de mogelijkheid om vakantiedagen bij te kopen. Zeker zo belangrijk zijn kansen om je ambities waar te maken: opleidings- en doorgroeimogelijkheden dus.


Nog even over ons

Zetacom is dé ICT-specialist en system integrator voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Wij helpen organisaties om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren. Dit door slimme technologie in te zetten. We zoeken altijd naar de beste oplossing en zo realiseren we slimme ICT-oplossingen voor de vraagstukken van morgen.


Je komt te werken in een uitdagende en dynamische werkomgeving. Je werkt in een klein team professionals waarbij er een aantal collega’s vaak buiten de deur zijn. Iedereen heeft zo zijn eigen krachten en weet deze ook in te zetten.


Dit zeggen onze medewerkers erover: leuke collega’s en fijne teams. Veel vrijheid. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. En: borrels, bitterballen en feestjes. Op kantoor of op vette locaties. Werken bij Zetacom gaat dus verder dan alleen een baan. De sfeer zit er lekker in en de meesten van ons kunnen dat wel waarderen.

Zoetermeer
Zetacom

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar