Overslaan naar content

Wij maken er werk van!

Detron Zetacom Groep heeft verschillende recruiters in dienst, die werk maken van het vinden en binden van talent voor de jobs binnen onze organisatie. Wil jij aan de slag bij Detron Zetacom Groep? Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze recruiters.

Contact met recruitment

Gerby van Lambalgen

Recruiter 06 38 07 63 99

Tijmen van Baalen

Recruiter 06 27 08 16 04

Bart Brouwers

Recruiter 06 14 96 42 52

Debbie van der Zee

Recruiter 06 81 35 64 43

Lucas Reijers

Recruiter 06 81 35 64 25

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

1. Je solliciteert - Je krijgt een bevestiging en binnen vijf werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

2. Het eerste contact - Goed nieuws? Dan bellen we je voor een telefonische intake. Prangende vragen kun je alvast stellen.

3. Het eerste gesprek - Een nadere kennismaking met jou en Detron Zetacom Groep. We vertellen meer over je functie en het team waarin je komt te werken. Zo leren we elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

4. Het tweede gesprek - Is er een klik? Dan gaan we in het tweede gesprek meer op de inhoud in. Je praat met een van je toekomstige collega’s en maakt voor het gesprek een online assessment. Zo krijgen we een nóg beter beeld van elkaar.

5. Arbeidsovereenkomst - Zijn we allebei nog even enthousiast? Dan ontvang je een voorstel van ons. Na jouw akkoord ontvang je je contract en kun je beginnen!

Hoe zien de doorgroeimogelijkheden eruit?

Afhankelijk van je startfunctie zijn er vele doorgroeimogelijkheden binnen Detron Zetacom Groep. Er zijn volop technische, organisatorische en sales/klantgerichte functies. Het komt dan ook geregeld voor dat bijvoorbeeld een medewerker in een technische functie vanuit de servicedesk naar beheer en opvolgend naar een consultancy- of projectmanagementfunctie doorgroeit. Binnen het salesteam ontwikkelen onze accountmanagers zich bijvoorbeeld van junior naar senior en van ‘kleine’’ klanten naar large en key accounts.

Is een assessment onderdeel van de procedure?

Tussen het eerste en tweede gesprek vindt een assessment plaats, behalve voor onze detacheringstak Detron IT Consultants. Het assessment maak je thuis op je gemak online. Tijdens het tweede gesprek bespreken we het assessment met je. Het assessment dient vooral om te kijken of je past bij Detron Zetacom Groep en in de functie.

Hoe weet ik of ik nog kan solliciteren?

Als er een vacature online staat, is deze nog niet ingevuld en kun je reageren. Staat je gewenste functie er niet (meer) tussen, schrijf je dan in voor onze job alert. Je krijgt dan een e-mail zodra er een vacature in je vakgebied open komt te staan.